Followers

Syahir - Emy Anniversary :)

My Lil Pumpkin..

Breastfeeding Milestones..

Lilypie Breastfeeding tickers

Saturday, November 20, 2010

Bila MIL nak Datang...


Assalamualaikum dan selamat pagi :)


Hari ni MIL nak datang dengan adik-adik ipar semua.. Yeyyy... Lama dah diaorang tak datang sebab duduk nun jauh di Terengganu.. So, pagi ni yana dengan husband nak ke pasar menyopping apa yang patut.. Nak masak apa ye yang best??


Sementara tunggu hubbyku mandi.. Sempat juga yana Google tengok resepi-resepi, malah sempat lagi update blog.. hehehe.. Yana rasa macam nak masak:



 Source: Google 
 Asam Pedas Ikan Merah   




 Source: Google
 Ayam Madu  



 
 Source: Hanieliza.blogspot.com
 Udang Masak Masam Manis 
(Tak pernah try lagi ni.. hehehe)




Source: Google 
Sayur Campur  



 
Source: Dari Dapur Orang Kampung 
Ulam-ulam + Tempoyak


    OK tak? Wahhh..ini dah macam nak buat kenduri.. hehehe..
    Apa salahnya sesekali masak special untuk family..


    Ok.. Nak gerak ke pasar dah.. 
    Adios :)


    3 comments:

    sekamar rindu said...

    salam..

    mesti gembira bila sanak saudara datang melwat...

    eiela said...

    bestnya ramai yang nak datang rumah. saya suka suasana camtu. eratkan silaturrahim kan.

    Latest Entri : Pisang Kaki Baik Untuk Kesihatan Kardiovaskular

    Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

    amboi, byknya...sedap2 pulak tu...seronok,kan? sedara mara dtg rumah.