Followers

Syahir - Emy Anniversary :)

My Lil Pumpkin..

Breastfeeding Milestones..

Lilypie Breastfeeding tickers

Sunday, November 7, 2010

Jom Jenguk


Assalamualaikum.. 

Bila malam je mesti ada entry yana kan..hehehe.. Malam je masa yang ada untuk update blog :)

Hari ni, yana nak share dengan korang beberapa blog dan website yang yana follow sejak dulu lagi. Sekarang kan semua di hujung jari je.. Bagi pandangan yana, blog dan web ini adalah antara yang terbaik. Mungkin, ada yang dah kenal. 

Kalau ada lagi yang korang tau, yang lagi bagus. Bolehlah kita sama-sama share ye..

Meh kita jenguk-jenguk semua blog dan web ni..


AGAMA

Ni antara blog-blog yang yana selalu follow. 
Semuanya bagus-bagus untuk menjadi santapan rohani kita. 
Segala soal jawab agama dan pelbagai ilmu agama 
dapat kita peroleh. Meh kita jenguk ke blog-blog ni..


 Ustaz Hasrizal Abdul Jamil

Dr. Ridhuan Tee Abdullah





Ustaz Zaid Akhtar

Ustaz Zamri





 Ustaz Pahrol Mohd Juoi





 Ustaz Zaharuddin






FOOD  

Ni antara blog masakan yang paling yana suka. Semuanya sedap..nyam..nyam.. Ada antaranya yana dah cuba pun..
Memang menjadi.. Cubalah.. 
 


Chef Hanieliza ni dah banyak keluarkan buku masakan




Sedap-sedap masakan di blog ni

Klik sini 




  Sini pun sedap-sedap..





JAWATAN KOSONG

Pada kawan-kawan yang masih mencari pekerjaan. 
Bolehlah cuba jenguk-jenguk ke blog dan website ni. 







 











 









BLOGGER

Nak jadi blogger yang berjaya..
Jom kita jengguk ke blog otai-otai kita.. 
Kagum sangat dengan Ben Ashaari 
dan Redmummy..






Ben Ashaari

 Klik sini







Red Mummy





FASHION


Ni antara blog-blog mengenai  fesyen yang yana follow. 
Memang best dan cantik-cantik semuanya.
Ada antaranya yana pernah beli dengan mereka.
Jom jenguk blog-blog ni



 Fesyen Pakaian Muslimah
Yana dah pernah beli 4 helai baju dari butik ni..
Memang puas hati.. :)






   Mesti ramai yang kenal dengan butik Glampot.
Butik ni menjual 100% authentic preloved 
and new designer bags.
Memang cantik-cantik bag yang ada..
Butiknya di USJ dan Damansara





 Semua beg coach cantik-cantik di sini..

 



 Ada macam-macam handbags, purse, watch..
Meh jengguk blog ni..





 Shoes.. 
Kasut-kasut dalam ni banyak kali 
masuk majalah Intrend.





 
Pelbagai info mengenai Premium Beautiful  dari Hai-O






 Pelbagai info mengenai designer handbags.




 HEALTH



Apa sahaja mengenai kesihatan ada di sini





 
Apa sahaja mengenai kesihatan lelaki ada di sini
(Men's Health Malaysia)





MACAM-MACAM ADA..


 Apa sahaja persoalan mengenai kesihatan,
kecantikan hingga pada cara repair kereta
semua ada di eHow..






Ok, ini sahaja yang ada. 
Semua sama-sama kita manfaatkannya.  
Kalau korang ada blog dan web berkaitan yang best-best, 
bolehlah sama-sama kita share nanti ye..



 

No comments: