Followers

Syahir - Emy Anniversary :)

My Lil Pumpkin..

Breastfeeding Milestones..

Lilypie Breastfeeding tickers

Thursday, November 4, 2010

Cakes.. Yummy..yummy..


Assalamualaikum


I'm just craving for cakes.. Yummy.. yummy... 
Tiba-tiba yana rasa nak makan kek je malam ni. hehehe
Tapi dah lewat la.. :(

Jom kita tengok kek-kek yang sangat unik dan cute.. 
Kreatifnya orang yang buat kek macam ni..
nak buat juga, tapi tangan ni tak berseni..
Semua gambar ni yana google je..





Nak main ke nak makan? hehehe..
Nanti kalau anak-anak minta PS2, 
kalau korang rasa tak mampu beli lagi
boleh lah buat kek bagi..hehe..





I love burger.. Tapi ni versi kek ok..
Macam susah je nak buat fries tu..





Nak pegi cari kat Borders nanti.. hehehe





Ni laptop baru yana, cantik tak? hehehe






Tak sampai hati je rasa nak makan kek Iphone ni..hehe..






Kek ke ni? Oh..kagumnye.. 
sedap je nampak kan?  :)






Kreatif kan orang yang buat ni? 
Jom kita berblogging.. hehe























Singer lagi tu.. hehehe..
mesin ni ada lagi kat kampung yana..
Tapi ni kek ok.. hebatkan.. 
99% nampak macam real je.. :)







Kek suasana dalam OT.. Macam ni pun boleh buat..
Dahsyat-dahsyat..







Oh my prada.. hehehe.. Semua ni kek ok..
Hermes, Chanel, LV, Prada pun ada..
Memang tak sampai hati nak makan kek macam ni..hehehe



Ok la.. Takde gambar dah, :)
Kagum kan dengan kreativiti orang-orang yang berseni macam ni. 
Kalau yana nak buat,  memang sampai tahun depan pun tak siap.


Tu la, setiap manusia kan berbeza.. 
Masing-masing ada kreativiti tersendiri. 
Apa-apa pun, yana memang kagum 
dengan tangan-tangan yang boleh hasilkan
benda yang cantik macam ni..



6 comments:

NOOR FATIN said...

waa. comel2nya kek! macam real je.. terutamanya laptop tu.hahaha

anamizu said...

comelnye kek!!
x sggup nk mkn sume tuh!!! uwawawa

simply nana said...

wow..kalau depan mata nie, nak makan pun x sampai ati...nk cuci mata jew..hik3

~ L.Y.A.N.A~ said...

kan..kan..tgk pun xsmpai hati nak mkn..tambah2 yg Iphone tu..hehehe

jeb said...

singer tuh gile mengancam..haha

shah amirul said...

kalo ada kek macam karburetor pun best.hihi